Foto: Facebook/ Kolinda Grabar-Kitarović

KOLINDA HODOČASTILA GOSPI U MEĐUGORJE! Uživala u ljepoti Hercegovine, pažnju privukle fotografije: ‘Kao prelijepa djevojčica’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Kolinda Grabar-Kitarović, članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i bivša predsjednica Republike Hrvatske, na svom službenom Facebook profilu objavila je niz fotografija s hodočašća u Međugorje.

“Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini”, napisala je Grabar-Kitarović.

U samo dva sata objava bivše predsjednice privukla je više od 1.6 tisuća lajkova i brojne komentare u kojima se ističu komplimenti na račun Grabar-Kitarović.

Kolinda je za hodočašće odabrala sportsku i udobnu odjeću, a na fotografijama je pokazala čak dvije kombinacije.

“Naša ljepotica”, “Prekrasna! Predivna!”, “Vi izgledate savršeno, uživajte u Vašem uspjehu i radu na sebi, zaslužili ste Vi to, ma kao prelijepa djevojčica ste”, neki su od komentara.

Osim svojim izgledom, Grabar-Kitarović pratitelje je oduševila i ganula fotografijama hercegovačkog krajolika.




 

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.