Foto: Instagram

KUD’ TATA, TU I IVANKA! Dok čeka izgradnju kuće od 200 milijuna kuna, iznajmila je luksuzan stan u Miamiju

Autor: L.P.

Kći bivšeg američkog predsjednika 74-godišnjeg Donalda Trumpa i njegova savjetnica 38-godišnja Ivanka i savjetnik Jared Kushner nisu se dugo premišljali nakon što su saznali da moraju napustiti Bijelu kuću u Washingtonu.

Donald Trump sa suprugom Melaniom dom je preselio u floridsku rezidenciji Mar-a-Lago u Miamiju, a za ocem je krenula i Ivanka.

Sa suprugom Jaredom i njihovo troje djece navodno će započet novi život u Miamiju.

Dok ne izgradi kuću na privatnom otoku Creek Island, gdje je sa suprugom za 200 milijuna kuna kupila zemljište, iznajmila je stan u zgradi u četvrti Surfside.

Kako prenose američki mediji, Ivanka i Jared potpisali su ugovor za najam stana u zgradi Arte. Zgrada se ističe po arhitekturi, ali i  nevjerojatnom pogledu na ocean.

Iako je najamnina nepoznanica, neki mediji pišu kako se slične nekretnine u tom području iznajmljuju za desetke tisuća dolara mjesečno (više od 63 tisuće kuna).




Autor:L.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.