Instagram

Khloe Kardashian pokazala da može biti jednako seksi kao njezina sestra Kim! Ove vruće fotografije u toplesu plijene pažnju iz više razloga!

Autor: Iva Hanzen

Khloe Kardashian pokazala je da može biti jednako seksi kao i njezina slavna sestra Kim Kardashian, i to u novoj kampanji svog modnog brenda Good American.  Za potrebe snimanja, Khloe se skinula gotovo posve, noseći pritom nove traperice spomenutog brenda. Inspirirane 90-ima i sa ženstvenim visokim strukom, ove su traperice naglasile Khloeinu ljepotu, baš kao i činjenica da je pozirala u toplesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

U ostalim kadrovima iz kampanje, ova je Kardashianka  kombinirala  traperice iz najnovije kolekcije sa sivim sportskim grudnjakom, pritom pokazavši svoje gaćice. No, ono što se također moglo vidjeti na fotografijama je ogroman dijamantni prsten, a to je izazvalo nagađanja da bi reality zvijezda i košarkaš Tristan Thompson mogli biti zaručeni.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)




Podsjetimo, Thompson je bio u romantičnoj vezi s Khloe, a  u travnju 2018. Khloe je rodila kćer True Thompson. Međutim, Thompson je varao Kardashian tijekom trudnoće pa su se u veljači 2019. Kardashian i Thompson razišli i to usred glasina da je Thompson prevario Kardashian s najboljom prijateljicom njezine mlađe polusestre Kylie Jenner, Jordyn Woods. Ipak, u ljeto 2020. Kardashian i Thompson obnovili su vezu nakon zajedničke karantene tijekom pandemije COVIDA-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Međutim, na kraju se ispostavilo da nije riječ o zaručničkom prstenu, već o komadu nakita koji Khloe posjeduje već godinama. No, prsten nije jedini razlog zbog kojeg kampanje Khloe Kardashian u posljednje vrijeme dospijevaju na naslovnice! Naime, u zimu 2020. Khloe se također skinula i to samo u gaćice kako bi najavila lansiranje cipela Good American.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.