Foto: Instagram

‘KEVINA VIŠE NEMA… PRERANO’ Zvijezda kultne teen komedije poginula u prometnoj nesreći

Autor: Š. P.

Glumac i glazbenik Kevin Clark, koji se proslavio ulogom bubnjara Freddyja Jonesa u filmu “School of Rock” (“Škola rocka”) preminuo je u 33. godini života, javljaju svjetski mediji.

U ranim jutarnjim satima ove srijede, dok je vozio bicikl, na njega je naletio automobil kojim je upravljao 20-godišnjak. Pronašli su ga djelatnici Hitne pomoći te ga brzo odvezli u bolnicu, u kojoj je podlijegao ozljedama. Chicago Sun-Times raskrižje na kojem je udaren opisuje kao “izrazito opasno”.

Clark je bubnjeve počeo učiti kao petogodišnjak, a sedam godina kasnije dobio je ulogu u kultnom dječjem filmu. Iako se nakon “Škole rocka” više nije bavio glumom, glazba je ostala u njegovu životu – svirao je u raznim bendovima, pisao pjesme i podučavao djecu. Posljednji nastup imao je tjedan dana prije tragedije.

Od Clarka se na društvenim mrežama oprostio poznati komičar Jack Black. “Kevina više nema. Prerano. Predivna duša. Toliko lijepih uspomena. Srce mi je slomljeno. Šaljem ljubav njegovoj obitelji i čitavoj zajednici Škole rocka”, napisao je Black.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Jack Black (@jackblack)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.