Keith Richards: Jagger je otišao u ’80-ima, zamijenila ga je ‘nepodnošljiva Brenda’

Autor: hina

Richards u knjizi govori o napetim odnosima s pjevačem Mickom Jaggerom kojeg zove "vaše veličanstvo" i "Brenda" i za kojeg kaže da je početkom 80-ih postao "nepodnošljiv".

Droga i glazba, prijateljstvo s Mickom Jaggerom i njegovom zaručnicom, zatvor i ljubavni pothvati, sve se našlo u memoarima gitarista Rolling Stonesa Keitha Richardsa koja izlazi 26. listopada i u kojoj bez uljepšavanja govori o svijetu rock and rolla kako ga je on vidio.

Dijelovi iz njegove autobiografije “Life” koje je u subotu objavio dnevnik The Times otkrivaju sve tajne iz prošlosti Rolling Stonesa u trenutku kada su bili jedna od najpopularnijih i najutjecajnijih grupa 20. stoljeća.

Richards u knjizi govori o napetim odnosima s pjevačem Mickom Jaggerom kojeg zove “vaše veličanstvo” i “Brenda” i za kojeg kaže da je početkom 80-ih postao “nepodnošljiv”.

– Volio sam Micka, ali u njegovoj garderobi nisam bio dvadesetak godina. Ponekad pomislim: ‘nedostaje mi prijatelj’ i pitam se kamo je otišao – otkriva 67-godišnji gitarist.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.