FOTO: Filip Gržinčić

Kedžo u suradnji sa srpskom pjevačicom: ‘Volim žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom’

Autor: Dnevno.hr

Pjevač 33-godišnji Damir Kedžo prošle je godine pobijedio na Dori s pjesmom “Divlji vjetre”, ali zbog pandemije koronavirusa nije otišao na Eurosong te odlukom HRT-a ni ove godine našu zemlju neće predstavljati u Nizozemskoj stoga se u subotu u Opatiji bira novi predstavnik.

Kedžo se ujedno neće pojaviti na Dori 2021. navodno jer HRT nije odobio uvjete koji je zatražio. Iako neće nastupiti s pobjedničkom pjesmo Kedžo itekako ima razloga za slavlje.

Naime, sa srpskom pjevačicom 39-godišnjom Tijanom Bogićević snimio je novu pjesmu pod nazivom “Hram”. Snimanje spota se također zakompliciralo zbog koronavirusa, ali tim pjevača se nije predao.

“Trebalo je doći u Rijeku iz Beograda, Bostona, Ljubljane, proći sva testiranja i granice , prevoziti konje na tri različite lokacije, naučiti jahati, snimati poštujući sve epidemiološke mjere, organizirati rekvizite, lokacije, ali nismo odustajali i uspjeli smo”, kažu nam iz Kedžinog tima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)




Tijana je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2017. godine. Autorica glazbe i teksta za pjesmu je Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica u regiji.

“Aleksandra Milutinović je autorica koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio surađivati. Žena je to koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije točno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju , ali smo je čuli i kao duet. Znate da ja volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je točno takva. Aleksandra je naše vokale savršeno složila i “Hram” je tu, ljubav ćete osjetiti na prvo slušanje” , rekao je  Kedžo.




Pjevač već ima nekoliko dueta s ženskim pjevačicama koje su vrlo uspješne i nagrađivane.

“Pjesmu “Hram” zavoljela sam na prvo slušanje. Sretna sam što se dogodio duet sa Damirom. Oboje smo predstavljali svoje zemlje na Euroviziji, glasovno se izuzetno dobro slažemo, mislim da je odličan pjevač. Radujem se svakoj kvalitetnoj suradnji i jedva čekam da zajedno uživamo u reakcijama publike”, izjavila je Tijana.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.