Foto: Facebook/Jacques Houdek

Kći Žaka Houdeka proslavila 18. rođendan: Uz emotivnu objavu podijelio fotografiju lijepe Sofi

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Ova godina prepuna bit će prepuna lijepih uspomena za pjevača Jacquesa Houdeka, što u privatnom, što u poslovnom planu.

Njegova kći Sofija ove je godine završila srednju školu, a pjevač je ponosno podijelio fotografije s proslave maturalne večeri.  Čitava obitelj osvanula je tada u plavim tonovima, čak je i Sofijina kosa bila plava boje, no osim fotografijama pjevač je fanove ganuo emotivnom objavom koju je posvetio svojoj najvećoj ljubavi Sofi, kako ju od milja zove.


“Beskrajno ponosan”

“Beskrajno sam ponosan jer je dobra dušica, skromna, radišna i ponizna, a istovremeno vesela, životno poletna i tinejdžerski simpatična, baš onako kako treba biti u tim divnim godinama”, poručio je tada pjevač, a sada se otkrio da je Sofi proslavila i 18. rođendan.

“I tak… Moja mala djevojčica je danas napunila 18 godina!!! Najdraža moja Sofi, sretan ti rođendan, svako dobro želi ti tvoj tata! Volim te, najviše! Zdravlja, ljubavi, prijateljstava, putovanja… a iznad svega, želim ti smijeha, radosti i veselja! Neka te prati sreća, sve ostalo već imaš, to znaš. Budi dobra, hrabra, mudra, dosljedna, poštena i SVOJA – baš kao što već i jesi. U meni ćeš uvijek imati prijatelja, saveznika i podršku. Ja sam zauvijek tvoj tata, a ti moja mala “točkica”. Volimmmm!” napisao je pjevač uz fotografiju lijepe Sofi, a u objavi je podijelio stihove svoje pjesme “Život”:

“Što je vrijeme, zašto leti?
Što je sreća, čim se mjeri?
Što je ljubav? Daj me sjeti!
Što je život u vjeri?
Ostaje tajna, do zadnjeg dana…
Mali smo dio većega plana,
A svaki dan novi je dar –
Za tebe nova prilika
Da budeš bolja nego ja…”

Riječ je i jednom od pjevačevih singlova s albuma ”Glavom i bradom”, koju je pisao misleći na djecu, na svoga sina Davida, prolaznost vremena i brzinu kojom djeca odrastaju.

I tak… Moja mala djevojčica je danas napunila 18 godina!!! Najdraža moja Sofi, sretan ti rođendan, svako dobro želi ti…

Objavljuje JACQUES HOUDEKSrijeda, 25. listopada 2023.

 
Osim Sofije, Žak sa suprugom Brigitom ima i sina Davida te ne krije koliko se njima ponosi.

“Obožavam svoju djecu, oni su moja najveća sreća”

“Svoju djecu, Sofiju i Davida, odgajam da izrastu u poštene, dobre i radišne ljude. Sofia je sada završila svoje srednjoškolsko obrazovanje u Samoboru te će nastaviti u Zagrebu, a David je završio treći razred osnovne škole. Obožavam ih i oni su moja najveća sreća, neopisiva ljubav i vječna inspiracija, motiv i svrha postojanja. Biti roditelj danas je poseban izazov, no mislim da sam sa suprugom Brigitom dosad uspio odgojiti prije svega dobre mlade ljude – ono što me najviše veseli jest to što smo kod njih razvili empatiju za druge i što ih vodimo po principu živimo jedni ZA druge, a ne jedni pored drugih. Dat ćemo im svu podršku i odgojiti najbolje što znamo, a onda će poletjeti u svoj život i vjerujem biti vrijedni, ponizni i zahvalni ljudi”, rekao nam je pjevač ranije i otkrio kakvu glazbu voli njegova kći.

Soba puna vinila

Emotivan Jacques Houdek pokazao prekrasnu kćer: ‘Beskrajno sam ponosan, ljubav tatina!’

“U našoj kući uvijek ima glazbe – djeca obožavaju glazbu, posebice moja Sofia koja je sama otkrila neke istinske glazbene legende i stvorila svoj glazbeni ukus, na što sam posebice ponosan jer je nitko nije prisiljavao da sluša određenu vrstu glazbe, već je to isključivo njezina volja i odabir. Tako da je njezina soba puna vinila i CD-ova The Beatlesa, grupe Queen, Michaela Jacksona…, a od novije generacije obožava Harryja Stylesa – eto, baš je nedavno bila na njegovu koncertu u Beču i tako proslavila svoje maturantske dane!” otkrio nam je pjevač.
Jacques Houdek o životu u malom mjestu: ‘Sin mi pohađa malu područnu školu s vrhunskom učiteljicom’

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.