Foto: Instagram

Kći Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović oduševila naciju: Luce (6) je zvijezda nove navijačke himne!

Autor: Dnevno

Na JoomBoosu je izašla nova navijačka pjesma ‘Crveno-bijelo-plava’, čiji je autor Vlaho Arbulić, no najveća zvijezda pjesme i spota nisu ni Hiljson ni Karlo Kreš ni brojni influenceri koji se u njoj pojavljuju, već 6-godišnja Lucija, kćerka Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović.

Vlaho je pjesmu radio u suradnji s Mihovilom Šoštarićem iz studija Republika, a Luciji je ovo prvi ovakav nastup u pjesmi i spotu.


 “Lucija jako voli dolaziti u studio gdje snimamo pa se tako i ova ‘suradnja’ dogodila sasvim slučajno. Hiljson ju je čuo kako pjeva i odlučio da moramo i nju ubaciti u pjesmu. Tako je to otprilike išlo”, rekao je ponosni tata Vlaho za 24sata.

“Inspiracija nam svakako dolazi iz ljubavi koju imamo prema svojoj domovini, a koja nadilazi čak i sve loše stvari i probleme koji ju more i o kojima čitamo svakodnevno. Naravno da polet i zajedništvo rastu što nam se više približava Europsko nogometno prvenstvo, pa je to bio dobar motiv za ovakvu pjesmu ” istaknuo je Vlaho.

Kako njih troje zvuče u novoj navijačkoj pjesmi o kojoj bruje svi i kako izgleda spot snimljen s brojnim poznatim influencerima, pogledajte i poslušajte u nastavku:

Nova navijačka himna napravljena je uoči Europskog nogometnog prvenstva kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u pohodu na titulu prvaka EURO 2021. Ovaj sadržaj financiran je uz potporu Europskog parlamenta u sklopu projekta #EUnited. Europski parlament ni na koji način nije odgovoran za informacije i gledišta izražena u objavljenom sadržaju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.