Instagram

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri nestala! A Tom se prijetio da će ju oteti, dok ga je Katie provocirala ljubakanjem s mlađim dečkom!

Autor: Iva Hanzen

Život Katie Holmes i njezine kćerkice Suri, koju je dobila u braku s Tomom Cruiseom u zadnje je vrijeme prava sapunica. Prvo su lansirani natpisi da Tom planira oteti Suri kako bi ju prebacio na scijentologiju te kako čak i njegovi najbliži prijatelji tvrde da je glumac potpuno poludio. Tome je kumovala i glumica Leah Remini koja je bivša članica scijentološke crkve, a danas vodi podcast u kojem razotkriva tajne ove bizarne religijske prakse. Ona je k tome otvoreno u razgovoru za New York Post objasnila kako je sigurna u Tomov plan da ju otme i odvoji od majke i to kada navrši 15 godina, što je u travnju iduće godine.

Doduše, Katie nije pokazivala nikakave znakove straha od mogućeg Tomovog plana, već je dapače za magazin OK! netom nakon spomenutog članka Leah Remini u New York Postu, izjavila kako je Suri jedna pametna i samouvjerena mlada djevojka koja dobro zna što joj je činiti i kako su njih dvije u općenito dobrom odnosu i životnom periodu. Ovo nas je začudilo jer je Tomov navodni plan zvučao jako zastrašujuće. Na kraju se ispostavilo da Katie ima novog dečka, osam godina mlađeg talijanskog chefa Emilia Vitoloa Jr.-a, i da je toliko zaljubljena u njega nakon samo dva mjeseca veze da joj je izgleda ovo bio prioritet. Naime, Katie i Emillio se toliko ljube po ulicama New Yorka i sada već stvarno neukusno izmjenjuju nježnosti,  a fotografije na kojima se Katie i Emilio diraju, grle, ljube i slično, već tjednima iz dana u dan dijele se po društvenim mrežama. Zato ne čudi da Katie nije marila za Tomove planove jer je očito bila u svom svijetu, u kojem postoji samo Emilio, no tabloid Woman’s Day sada tvrdi ne samo da se Katie ipak boji nauma svog bivšeg supruga kojeg je itekako isprovocirala u zadnje vrijeme, već i da je Suri sama pobjegla ocu Tomu na Floridu.




Suri i Katie su inače nerazdvojne, a i sama je Katie rekla da su praktički najbolje prijateljice, dok gotovo da nema fotografije na kojoj se nalazi Katie, a da s njom nije Suri. No, kako Emilio već živi s Katie i to već dva mjeseca, što će reći da se uselio svega par dana nakon što su on i Katie prohodali, možemo samo zamisliti koliko  Emilio i Katie izmjenjuju nježnosti kad su kod kuće, ako su na ulici toliko besramni. Ovo naravno jako pogađa Suri jer više ne može gledati te konstantne izljeve ljubavi, a o tome da gotovo više uopće ne provodi vrijeme s Katie, da i ne govorimo.

Suri smatra da se njezina 41-godišnja majka ponaša kao zaljubljena tinejdžerica, što se uostalom dobro vidi iz silnih papparazi fotografija proteklih tjedana, dok je unatoč svemu što se piše o njezinom ocu, zapravo fascinirana ocem. Tom je s druge strane ovo jedva čekao jer je ionako imao plan da mu Suri padne u ruke, a nikad nije ni prežalio činjenicu što je Katie pripalo 100-tno skrbništvo nad Suri nakon njihovog razvoda.

Katie je sad u pravoj drami jer se boji što će biti sa Suri. Naime, svi dobro znaju da je Tom jedan od više rangiranih članova u Scijentološkoj crkvi, što će reći da se na Suri gleda kao na mesiju. Tko zna kakve sve planove sad scijentolozi imaju s njom, no s druge strane Katie nije mogla očekivati drugačiji nastavak događaja s obzirom na svoje ponašanje puno požude.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.