Foto: Luka Klun/24sata

Kći slavne glumice proslavila 30. rođendan! Izrasla je u pravu ljepoticu i uspješnu poslovnu ženu, prepoznajete li ju?

Autor: Tea Šojat

Magistrica novinarstva i nekadašnja televizijska voditeljica Maja Lena Lopatny, proslavila je 30. rođendan, a rođendan joj je čestitala i majka, glumica Mia Begović putem Instagrama uz fotografiju koja je oduševila njene prijatelje i pratitelje.

“Sretan ti rođendan, anđele”, poručila je ponosna majka, a ubrzo su se stale nizati čestitke i komplimenti.

“Sretan rođendan ljepotici”, “Sretan rođendan našoj ljepotici. A sretna je i majka sa takvom kćerkom”, “Neka joj se ispune sve želje u hrabrom koračanju kroz život. Sretan rođendan”, samo su neke od brojnih lijepih čestitki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)




Kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalnda Lopatnya potpuno je promijenila imidž koji je njegovala u mlađim danima, te ga prilagodila svojim godinama, čime je mnoge ostavila ugodno iznenađenima.

Foto Robert Anic/PIXSELL
Foto: Luka Klun/24sata

Izrasla je u pravu ljepoticu i uspješnu poslovnu ženu, koja posljednjih pet godina radi u turizmu, u jednoj od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

“Svoju karijeru u turizmu gradila sam u HTP-u Korčula, koji je krajem 2020. akvizirala turistička kompanija Laguna Novigrad, koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi. Danas u Aminessu radim na poziciji voditelja odnosa s javnošću”, nedavno je otkrila za Večernji list.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Maja Lena je upisala i doktorat na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a trenutno živi na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. “Jako sam zahvalna što upravo kroz posao imam priliku živjeti u najljepšim destinacijama Hrvatske i zaista sam očarana svime što Lijepa Naša nudi”, rekla je nedavno Maja Lena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.