Kći preminule Whitney Houston hitno prevezena u bolnicu

Autor: dnevno.hr

Bobbi Kristina željela se oprostiti od majke i posljednji put vidjeti njezino lice, no policijski službenici u tome su je spriječili zbog čega je djevojka dobila živčani slom.

Bobbi Kristina, kći tragično preminule pjevačke dive Whitney Houston i pjevača Bobbyja Browna hitnom intervencijom na nosilima je prebačena u jednu losangelesku bolnicu. Što je točno razlog njezinoj hospitalizaciji zasad nije poznato, no očito je teško podnijela majčinu smrt.

Devetnaestogodišnja kći pop legende bila je jako vezana uz svoju majku i ujedno joj je bila velika podrška u teškim tenucima kad se Whitney Houston hrvala s ovisnošću o drogama. Bobbi Kristina željela se oprostiti od majke i posljednji put vidjeti njezino lice, međutim policijski službenici u tome su je spriječili zbog čega je djevojka dobila živčani slom te je histerično plakala i urlala na neumoljive policajce.

Bobbi Kristina je, kažu, u mnogočemu slična svojoj majci, od koje je naslijedila i prekrasan glas. Tako se svojedobno u tabloidima pojavio i trač kako se i Kristina, poput slavne mame, navukla na drogu. Njezin otac Bobby Brown odmah je reagirao i javno demantirao takve glasine, što je i ona ubrzo učinila na svom tweeteru.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.