Instagram

Kći najbolje prijateljice Jelene Veljače, Ive Radić, preselila se u Pariz: Majka otkrila koliko joj je teško pao rastanak!

Autor: Iva Hanzen

Najbolja prijateljica Jelene Velječe i Severine te bivša supruga nogometaša Boška Balabana, a danas uspješna poduzetnica Iva Radić susrela se s jednim od najbolnijih trenutaka u svom životu. Naime, morala se oprostiti od svoje najstarije kćeri Tashe, budući da se Tasha nakon završetka srednje škole odlučila preseliti u Pariz kako bi ondje studirala i živjela. Iako je Iva znala za planovi svoje kćeri, suvišno je uopće govoriti da je svaki rastanak težak, pogotovo onaj u kojem se majka mora oprostiti od djeteta i obrnuto. O tome je nedavno i govorila za RTL Exkluziv kada je rekla da joj je Tasha više neko kći te da joj je više desna ruka s obzirom na to da joj je do sad, kao samohranoj majci, pomagala u odgoju ostale djece koju je dobila u braku s Boškom, 12-godišnjeg Ivana i 8-godišnje Tesse.

Koliko ju Tashin odlazak boli, Iva je otkrila videom sa zagrebačkog aerodroma koji je objavila na svom Instagram Storyju. Na početku videa, dok je u pozadini svirala pjesma Marka Tolje ‘Putujem’, napisala je snažne emotivne riječi: ‘Putuj pile moje prvo…već sve boli od faljenja’, nakon čega joj je uputila riječi podrške te je napisala: ‘Volimo te svi, sretno zlato naše’.




Instagram Story
Instagram Story

Zatim je Tasha majci poslala poljubac, te je na lice stavila masku i hrabro krenula pokretnim stepenicama u svoju novu budućnost, a u pozadini Storyja je svirala još emotivnija pjesma od one prethodne, konkretno ‘Moja posljednja i prva ljubav’ Tereze Kesovije.

Instagram Strory
Instagram Story

Podsjetimo, Iva i Boško vjenčali su se 2002. godine, a razveli 2017., nakon čega se Iva odlično snašla kao samohrana majka, ali i uspješna poduzetnica, pogotovo nakon što je pokrenula jedan od najčitanijih modnih i lifestyle portala Journal.hr.

Najbolja Severinina prijateljica Iva Radić ljetuje glamuroznije od pjevačice! Ovo MORATE vidjeti!




MORALA JE PROĆI OVO ZA ŽIVOT IZ SNOVA: Iva Radić sretnija nego ikad prije!

Kad se prošeće gradom, svi padaju na koljena od njene ljepote: Od Zagreba do svjetskih metropola

Jelena Veljača opet na cesti s kćerkicom! Više nije kod Severinine najbolje prijateljice! Puklo prijateljstvo?

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.