FOTO: Instagram

Kćer Arsena Dedića ljubi poznatog glazbenika: On je sinonim za romantiku, žene su ga obožavale

Autor: G.B.

Sandra Dedić Slavica kći je glazbenika Arsena Dedića koju je dobio u prvom braku sa slikaricom Vesnom Suligoj. U Splitu je 1981. godine završila Srednju umjetničku školu (smjer industrijski dizajn), a nakon toga i Tekstilno-tehnološki fakultet, gdje je 1984. diplomirala u zvanju tekstilnog dizajnera. Godinu poslije odlazi u Los Angeles, gdje je dobila posao u tekstilnoj kući.

Među ostalim je 1993. ostvarila suradnju s poznatim dizajnerom Bobom Mackiejem asistirajući u kreiranju večernjih haljina za Cher. Svog je supruga, inače poznatog pjevača Alena Slavicu, upoznala upravo u Americi, nešto prije Domovinskog rata.

U Hrvatsku su se zajedno vratili 2006., a kao kruna ljubavi, 2011. godine rodila im se kći Ema, koji i Alen i Sandra skrivaju od znatiželjne javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alen Slavica (@alenslavica1964)
Emi je posvetio i najnoviju pjesmu

Podsjetimo, Slavica je krajem veljače ove godine predstavio svoje novo glazbeno djelo – “Ema”. U suradnji s glazbenikom Steveom Maggiorom, Slavica je otkrio pjesmu koja je istovremeno iskrena posveta njegovoj kćeri, koju je dobio u braku sa Sandrom.

U refrenu koji će sigurno dirnuti srca, Alen pjeva: “Ema, moja mladost već blijedi, Ema, to za te ne vrijedi. Ema, uvijek sunce ti sjalo, Ema, sve ti cvalo.” Riječi koje prenose snažnu poruku ljubavi, dok spot za ovu pjesmu ističe put Emine odraslosti, svaka scena odražava neizmjernu ljubav i ponos oca prema svojoj kćeri.

Arsenu Dediću jednom rekli da nikada neće napuniti stadion kao Thompson, on im genijalno spustio
Podsjetimo, Alen Slavica nije stranac u svijetu glazbe. Sa svojim talentom, stvorio je neke od najupečatljivijih glazbenih trenutaka u regiji. S 14 studijskih albuma iza sebe, te albumom “Dao sam ti dušu” koji je dosegao platinastu nakladu, Alen je ostavio neizbrisiv trag u glazbenom svijetu.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.