Instagram

Katie Holmes se ne prestaje ljubakati s osam godina mlađim dečkom po ulicama New Yorka! Ali stigla ju je osveta!

Autor: Iva Hanzen

Nema tko na društvenim mrežama nije izrazio svoj stav na temu ljubavne veze Katie Holmes i njezinog osam godina mlađeg dečka Emillia Vitola Jr.-a, nakon što su se mediji raspisali na temu ove romanse. Tako su jedni ogorčeni jer se zna da je Emillio teški varalica, čemu svjedoči Ii činjenica da je usred zaruka s dizajnericom Rachel Emmons ostavio Rachel te je naglo uletio u vezu s Katie, dok Katie kao da iz prijašnjih veza nije naučila da nije dobro nekome ovako vjerovati na prvu. Njezina prethodna ljubavna veza s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom, nakon šest je godina pukla upravo zbog toga što ju Jamie nije mogao prestati varati, a navodno ju je prevario s desecima djevojaka i žena. Kad se k tome pridodaju fotografije koje su nedavno osvanule, a na kojima izgleda kao da je Katie trudna, nije čudno zašto su obožavatelji lijepe glumice zabrinuti.

 




Naime, ne samo da je bez razmišljanja uletjela u novu vezu, već je, sudeći po fotografijama, odmah ostala trudna i to s muškarcem koji ima sumnjivu prošlost. Drugi pak tvrde da Katie i Emillia treba ostaviti na miru i da samo oni znaju pravu istinu, što će reći da ih se ne bi smjelo osuđivati.

 

Katie i mladi chef se doduše ne trude držati svoj odnos u tajnosti, nego dapače svakim danom proteklih nekoliko tjedana izluđuju paparazze i obožavatelje svojim neprestanim ljubakanjem po ulicama New Yorka.

 

Logično se postavlja pitanje kako su reagirali Kateini bivši, njezin bivši suprug Tom Cruise koji je inače poznat po tome da je patološki ljubomoran, kao i Jamie, koji se sada možda pita koga je izgubio. Tom doduše sigurno neće reagirati javno na natpise o Kateinoj  novoj vezi jer mu to scijentološka vjera brani, no Jamie je prema nekima dao do znanja što misli o Kateinom besramnom ljubakanju s mlađahnim dečkom.

Kako prenosi Daily Mail, Jamie je nedavno snimljen u društvu misteriozne plavuše s kojom se držao za ruku, no kako su oboje nosili zaštitne maske, teško je utvrditi njezin identitet. Ipak, novinari Daily Maila su sigurni u jedno – Jamie se osvećuje i ovim Katie želi poručiti da je i on u sretnoj vezi i to kao 52- godišnjak s poprilično mlađom ženom. Ovdje ih možete vidjeti.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.