Instagram

Kate Middleton otvoreno poručila princu: ‘Kloni se moje djece!’ Podržavaju ju i mediji i javnost!

Autor: Iva Hanzen

Kate Middleton je više puta spomenula kako su joj njezina djece sve i kako beskrajno uživa u bivanju majkom, a da se prema njima odnosi itekako zaštitnički svjedoči i njezina najnovija odluka.

Naime, prošle godine javnost je saznala kako je princ Andrew, treće dijete i drugi sin britanske kraljice Elizabete II. i princa Filipa, sudjelovao u seks skandalu u kojem je glavni akter bio američki poduzetnik i seksualni predator Jeffrey Epstein. Jeffrey je podsjetimo na kraju završio u zatvoru, nakon što je u periodu od čak 30 godina silovao preko 500, a neki procjenjuju i više, maloljetnica. U zatvoru je preminuo pod neobičnim okolnostima, no o umiješanosti ostalih aktera afere i dalje se priča. Naime, pouzdano se zna da su na Epsteinov privatni otok, na kojem je između ostalog silovao brojne djevojčice i djevojke te ih je držao u robovlasničkom odnosu, dolazili najveći svjetski moćnici poput Billa Clintona, Donalda Trumpa i spomenutog princa Andrewa.

Princ Andrew i dalje tvrdi kako nije sudjelovao u seksualnim orgijama s maloljetnicama na Epsteinovom privatnom otoku i drugim luksuznim lokacijama koje je Epstein posjedovao,  unatoč tome što postoje fotografije koje dokazuju suprotno. Naime, na spornim se fotografijama jasno vidi kako princ i to obliven znojem očijuka s djevojčicama i drži ih oko struka, a  jedna od njih mu čak liže lice. U vrijeme kada je ovo radio društvene mreže nisu postojale, ali fotografije jesu učinjene, dok je i jedna od djevojaka imena Virginia Roberts, koja je ujedno bila i Epsteinova seksualna robinja, odlučila izaći van s cijelom pričom te je javno optužila princa Andrewa da je imao seksualne odnose s njom u doba kada je bila maloljetna.

Štoviše, čak i BBC otvoreno tvrdi da je intervju koji im je princ dao nakon skandala katastrofalan, ne samo zato što nije htio priznati što je učinio, već i zato što je uporno branio Epsteina te nije pokazao ni trunke empatije za žrtve i činjenicu da su bile silovane.

Sve ovo je jako uzrujalo Kate Middleton koja je kao majka troje djece i k tome jedne maloljetne djevojčice, posebno zabrinuta za njihovu sigurnost. Tako tabloid National Enquirer sada tvrdi da je Kate počela histerično vikati kada je saznala za aferu u koju je bio upleten princ Andrew te mu je jasno dala do znanja da mu zabranjuje ikakav kontakt s njezinom djecom. 60-godišnji princ jest nakon toga viđen u blizini Kateine i Williamove djece još koji put, ali su svaki put bili u pratnji roditelja.

Princ je inače svojevoljno napustio kraljevske dužnosti, a potom ga je i sama palača službeno razriješila svih kraljevskih obaveza, no i britanska javnost i britanski mediji, ali i mnogi kraljevski PR stručnjaci, kako bivši, kako sadašnji smatraju da se princ ne bi trebao niti pojavljivati u javnosti jer nitko ne želi biti viđen s njim. Ovo stajališe očito dijele i neki članovi britanske kraljevske obitelji, a pogotovo Kate Middleton.

Princ Harry vodi tajni život! Pronađen Facebook profil koji to dokazuje!




Na britanskom dvoru se drogiraju, plivaju goli u bazenu i spletkare! Evo što je još otkrio bivši član obitelji!




Ove će dvije kraljičine miljenice obnašati bivše dužnosti Meghan i Harryja! I princ William dobio novu titulu!

Dugoočekivano priznanje bivše djevojke princa Harryja: ‘Cijelu vezu s njim bila sam u strahu od britanske kraljevske obitelji’

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.