Instagram

Kate Middleton ne prestaje pokazivati bradavice! Već su joj dva puta ispale iz haljine!

Autor: Iva Hanzen

Kada se Kate Middleton nedavno pojavila na ženskom finalu Wimbledona, u zelenoj kreaciji brenda Dolce & Gabbana, svima su ispale oči od njezinih bradavica koje su itekeko stršale. Ovo je sve izenadilo jer je haljina dizajnirana isključivo za Kate pa ne bismo očekivali da će tako pomno osmišljena haljina imati ovakav propust. K tome vojvotkinja pomno pazi da poštuje stroga pravila odijevanja britanske aristokracije pa tim više ne možemo vjerovati da joj se ovakvo što dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

Love seeing them all together! ❤️ . . . #pippamiddleton #katemiddleton #meghanmarkle #wimbledon

A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate) on

Da stvar bude bolja, ovo nije jedini put da su Kate u zelenoj haljini iskočile grudi. Isto joj se dogodilo prilikom nedavnog posjeta Švedskoj.




Tada je nosila  Catherine Walker haljinu, a  ako prstom pomičete u desno na fotografiji ispod dobro ćete vidjeti o čemu pričamo.

 

View this post on Instagram

 




#maternityfashion Kate wore a green Catherine Walker Dress, KIKI McDonough drop earrings, and carried a black purse while on her Royal Tour of Sweden ? . . . #katemiddleton #royalfashion #royaltour

A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate) on

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.