Foto: RTL

‘KATASTROFA! IZGLEDALO JE KAO RUSKA PURA’: Dubravko nije štedio na kritikama, Marko završio na posljednjem mjestu

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Posljednji dan u ‘Večeri za 5 na selu‘ iz Dubrovnika i okolice domaćin je bio medicinski tehničar i najmlađi ovotjedni kandidat Marko.  Marko je gostima pripremio predjelo naziva Yin-Yang, glavno jelo Oksimoron i desert Kontrast.

Nakon rakije gosti su odmah počeli s predjelom – ciklom i tikvicama u salati te raznim povrćem uz bruskete. Dubravko je bio nezadovoljan jer ne voli kruh, a Keti je komentirala kako joj je salata preobična da bi se poslužila za predjelo. “Katastrofa!” dodao je Dubravko i objasnio da voli salatu, ali nikako kao predjelo. “Svega mi je bilo previše, kim je bio previše dominantan, a i nisam bila sigurna je li to povrće kuhano ili sirovo zato što nije bilo hrskavo“, zaključila je Katija.

Foto: RTL

Popečke od tune i slanutka uz pire od ljubičastog batata domaćin je poslužio za glavno jelo. “Meni je izgledalo kao ruska pura s nekim keljom…, katastrofa!” govorio je Dubravko, a Semra je dodala kako joj pire nikako nije odgovarao i ta kombinacija s tunom. “Batat je bio presladak, ali inače ga ne koristim u kuhinji pa ne mogu ocijeniti je li s njim bilo nešto pogrešno”, rekla je Katija. Keti je komentirala kako joj glavno jelo nije bilo loše, ali da nije baš osjetila tunu u polpetama i bile su joj previše mljeckave dok su se Semri jako svidjele. “Bile su vrh!” pohvalila je Marka.

Foto: RTL

Čokoladne brownies s maginjama i malinama sa sladoledom koji je sam pravio Marko je poslužio za kraj večere. “Na tanjuru se vidjelo da tu nešto nije uspjelo”, odmah je komentirala Semra i dodala kako joj se nije svidio ni koktel koji je domaćin poslužio uz desert. I ostali gosti nisu bili zadovoljni koktelom. Katiji je kolač bio malo mljeckav i nije joj se svidjela kombinacija s maginjama. “Desert je bio dobar, ali malo ni je zasmetalo što uopće nisam osjetila te maginje u kolaču”, zaključila je Keti.

Foto: RTL

Salata je osrednje prošla kod gostiju, glavno jelo također nije oduševilo nikoga, baš kao ni desert. Markov zdravi jelovnik nije se svidio gostima, a ni atmosfera nije bila potpuno opuštena zato što je domaćin bio dosta nervozan cijelu večer. Naposljetku je dobio po osmicu od Keti i Semre, Dubravko je dao ocjenu sedam, a najkritičnija je bila Katija koja je dala ocjenu šest uz objašnjenje: “Prvu sam večeru ocijenila osmicom, a ova večera mi je bila lošija od Dubravkove.”

Foto: RTL

Gosti su dobili poklone, još jedan zanimljiv koktel, koji se svidio svim gostima. Potom su zapjevali uz pratnju gitarista i pjevačice, a onda je uslijedilo proglašenje pobjednika. Na četvrto mjesto smjestio se večerašnji domaćin, treće mjesto osvojio je Dubravko, druga je završila Keti, a isti broj bodova imale su Semra i Katija pa su kandidati odlučili da je pobjednica tjedna – Katija! “Drago mi je što sam prvo mjesto dijelila sa Semrom jer je njezina večera stvarno bila jako dobra. Sretna sam što je ovaj tjedan sve bilo puno emocija i pozitivno da bih stvarno sve ponovila. Moja nagrada ide u Ligu protiv raka”, rekla je pobjednica.

Foto: RTL

Sljedeći tjedan kandidati će predstaviti delicije iz Makarske i okolice, a što će kuhati – ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u!




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.