Foto: Instagram

KARLEUŠA SPASILA KRAVU SLAVICU! Pjevačica novim potezom pokazala koliko voli životinje

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Beogradski studenti veterine uputili su preko društvenih mreža apel za spas krave Slavice, posuđene s jedne farme kako bi studentima pomogla u praktičnom radu.

S obzirom na to da je krava pri povratku na farmu trebala u klaonicu jer je sterilna, studenti su odlučili prikupiti 150 tisuća dinara (nešto manje od tisuću kuna) i tako joj spasiti život. U priču je, prema pisanju srpskih medija, tada ušla pjevačica Jelena Karleuša te donirala cijeli iznos i spasila Slavicu.

“Slavica je mlada, mirna, mazna kravica i jako nam je prirasla srcu, nama studentima koji je svakodnevno hranimo, čistimo, mazimo. Zajedničkim snagama je možemo spasiti”, pisalo je u objavi na koju je reagirala Karleuša, inače pasionirana ljubiteljica životinja i borac za njihova prava.

Foto: Instagram

Karleuša ne jede meso i ne nosi odjeću od životinjskog krzna, a po tom je pitanju posebno glasna uoči blagdana, kad svojim fanovima ukazuje na to da slaviti mogu i bez životinjskog mesa.

“Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vjernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog vjerujete ne smije se ništa ubiti. Vjera je ljubav, vjera je milost i praštanje, vjera je nova nada, a ne ubijena životinja na tanjuru. Na ovom planetu koja god sila da ju je napravila, svi imaju pravo na život”, napisala je na Instagramu uoči pravoslavnog Uskrsa.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.