Foto: Instagram

KARLEUŠA O NAJGORIM DANIMA U ŽIVOTU: ‘Kao miš koji pleše na usijanoj ploči… Tako muče životinje u eksperimentima!’

Autor: Š. P.

Uoči velikog koncerta kojeg će na Staru godinu održati u Beogradu, Jelena Karleuša progovorila je o temi koju inače izbjegava – smrti majke Divne koja je preminula u ožujku 2019., u 61. godini života.

“Obilježena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvijezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obilježila na najljepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno razgovarati s njom i sad”, rekla je Karleuša u intervjuu za Kurir.

‘Najgori mogući scenarij’

“Kao kći jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u razdoblju kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se cijeli svijet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenarij da bi vidio kako miš pleše na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima”, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)




‘Rušenje svijeta’ u njezinu slučaju znači medijsko otkriće da je supruga Duška Tošića prevarila s nogometašem Ognjenom Vranješom. U javnost su tada procurile i njihove perverzne privatne poruke, ali joj je Tošić na kraju oprostio avanturu.

Upitana o tome kad joj je postalo jasno da je megazvijezda, Karleuša je odgovorila u svom prepoznatljivom stilu: “Meni je to bilo jasno već sa dvije godine. Zvijezda se rađa, to se ne postaje!”.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

 

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.