Foto: Nova TV

‘KAO DA SAM ZAČARAN, ČAK MI JE NEUGODNO…’ Splićanka iz Imotskog oduševila izvedbom indijskog plesa, Bilman se zacrvenio od sreće!

Autor: Š. P.

Antonija Čelan Karuza je 35-godišnja Splićanka porijeklom iz Imotskog, a u Indiji je završila tečaj klasičnog indijskog plesa te svoje umijeće pokazala pred žirijem i gledateljima “Supertalenta”. Dobila je četiri prolazne ocjene, a posebno je očarala inače suzdržanog Davora.

“Mama mi je uvijek govorila da sam kao da sam ispala iz ciganskih kola”, našalila se Antonija u predstavljanju te dodala da je na glazbenoj akademiji diplomirala klarinet, a onda u Indiji plesala sedam godina.

“Taj osjećaj je nevjerojatan, ništa se ne može usporediti s tim, to je nešto posebno”, rekla je. Voli nomadski život i nekoliko mjeseci godišnje provodi u Irskoj.

Pred žirijem je otplesala glavni drevni indijski klasični ples odissi, jedan od sedam klasičnih indijskih plesova.

“Mene si uspjela očarati. Jako mi se sviđa način na koji se krećeš, drukčije je, egzotično… Meni je ovo bilo neobično, kao da sam malo začaran, čak mi je neugodno”, rekao je Davor Bilman.

“Donijela si nam dašak pravog indijskog plesa, običaja, tradicije. Imala sam dojam da sam tamo, malo sam s tobom otputovala. Hvala ti na tome”, poručila joj je Maja Šuput.

“U jednom sam trenutku poželjela ja upravo to plesati, što ne znači da će se to i dogoditi, ali razmislit ću u skoroj budućnosti da se upoznam s ovom vrstom plesa”, oduševljeno je priznala Martina Tomčić.




Pogledajte Antonijin nastup!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.