Foto: Instagram, RTL

‘KAO DA SAM DIJETE RODILA NACIJI!’ Maja Šuput o neviđenoj medijskoj pompi, komentirala i Šprajca!

Autor: Š. P.

Rođenje Blooma Tatarinova, sina Maje Šuput i njezina supruga Nenada, u domaćem je javnom životu poprimilo razmjere koji su podsjetili na medijsku sliku otprije petnaestak godina, nevjerojatnu poplavu žutila koja je s godinama polako iščezla, ali se, očito, zna vratiti – narodu ipak treba nekakva medijska zabava.

Činjenica da se najljepši trenutak u njihovim životima pretvorio upravo u medijsku zabavu iznenadio i sretne roditelje, pa čak i Maju koja ovakvu pompu nije očekivala niti nakon silnih godina provedenih na estradi.

Priznala je to u intervjuu za Večernji list te dodala da ju je posebno iznenadilo kad je Zoran Šprajc u svojoj emisiji rekao da “nacija može odahnuti”.

“Doživjela sam to kao da sam rodila dijete naciji, a ne nama ili sebi. To je bilo do te mjere medijski popraćeno da nam više nije bilo jasno zašto ta medijska pompa, a s druge strane, lijepo je kad čitaš lijepe komentare i ljudi te zovu… Godi što je jedno malo biće tako lijepo dočekano, a s druge strane, ni nama nije bilo jasno”, rekla je Maja u intervjuu i dodala: “To je nešto što moram ispričati djetetu jednog dana”.

“Da sam se obazirala…”

Osvrnula se i na dežurne komentatore koji “harače” njezinim društvenim mrežama. “Moj Instagram profil je otvoren i svatko napiše svašta. Da sam se u životu obazirala na to što drugi pišu, sad bih već imala tri živčana sloma i četiri čira na želucu ili bih se bacila s mosta”, slikovito će Maja.

“Tajna je u tome da sam imala frizuru, malo maskare i rumenila. Nije to baš neka nerealna priča jer je meni nakon dvadeset godina bavljenja javnim životom i showbizom u malom prstu kako da se skockam. Naravno da neću svoje loše izdanje staviti na Instagram”, zaključuje.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.