Foto: RTL

‘KAO DA JE SRKALA LIMUN!’ Ciganović ‘opleo’ po bivšoj supruzi poznatog pjevača: ‘Nos joj je manji i od moga’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Koliko se poznate osobe ‘popravljaju’ za društvene mreže te tko je dobar u ‘photoshopu’, a tko i dalje radi početničke greške? Društveni kroničar Neven Ciganović u rubrici “Take or Fake” bavi se upravo ovim vrućim pitanjem, ovoga tjedna na primjeru Sanje Bjedov Popović.

Bivša supruga pjevača Daniela Popovića te vlasnica licence za izbor ljepote odlično izgleda za svoje godine, što je Cigi utvrdio na agencijskoj fotografiji bez filtera. Ipak, na Sanjinim društvenim mrežama situacija je ponešto drukčija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja S. Bjedov Popović (@bjedovpopovic)

“Ovdje vidimo jednu vučicu Sanju koja se namrštila. Izgleda da se Sanja baš voli mrštiti, moram priznati, ali vidimo da je slika dobro ispeglana. Nema niti borice – evo tu je sitna mala borica i ove borice u kutovima usta. Na to je zaboravila Sanja, nemoj zaboraviti te sitne detalje jer te to dodatno postara. Naime, ovaj nos je malen, čak i manji od moga, a i usta su se stisla kao da je srkala limun. Nekako je sve malo. I bradica je mala. Pa što se dogodilo? Sve se nešto smanjilo u ovom Photoshopu. Možda je malo perspektiva čudna. Moram priznati da Sanja izgleda puno bolje bez Photoshopa, zato će ovo biti – fake!”, zaključio je Cigi.




Na fotografiji bivše starlete, a danas preobraćenice Simone Mijoković također je primijetio nepravilnosti.

Foto: Facebook

“Jedna fotografija koja nam je zaokupila pažnju je bila ova fotografija gdje Simona sebi i svom mužiću izgleda malo produžila noge zato što se vidi da je tu došlo do nekih malih krivina. Evo recimo, otirač se skroz izvitoperio, čak i ove ploče. Da se vjernica vratila starim porocima možemo vidjeti na ovoj fotografiji novijeg datuma gdje se isto nešto poigravala Simona s Photoshopom zato što vidimo da su se ove ladice na komodi malo tu iskrivile”, zaključio je Neven.




Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.