Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

KAO ANĐEO! Hana Huljić u visokom stupnju trudnoće pred prepunim Tomislavcem zapjevala ‘Ave Mariju’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu održana je ‘Misa Mediterana’ sakralni pop koncert splitskog glazbenika Tončija Huljića. No, izuzev koncerta, prisutne je najviše oduševila trudna Hana Huljić koja je u bijeloj haljini izgledala poput pravog anđela.

Hana je svoje autorsko djelo iznijela u dugačkoj bijeloj haljini koja je lijepo istaknula njezin trudnički trbuh. Svoju kovrčavu, plavu kosu je raspustila te su mnogi primijetili da izgleda poput nebeskog bića.

Pop ‘Misa Mediterana’ izvodi se uz orkestar, zbor i soliste. Sastoji se iz 3 dijela: prvi je Misa Mediterana, drugi Ave Marija – koje je napisao Tonči Huljić, a treći: dvije Dies Irae – koje je napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora – Hana Huljić.

Solisti na koncertu bili su Lorena Bućan, Hana Huljić i Karlo Vudrić. Sve je orkestrirao Nenad Šiško.

Pop Misa Mediterana izvedena je u postavi s Tončijem Huljićem i instrumentalistima Madre Badesse te orkestrom i zborom.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, porod Hane Huljić očekuje se kroz mjesec dana, a ponosni budući tata – pjevač Petar Grašo za kćer je, u suglasnosti sa suprugom, odabrao ime Alba.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.