fbpx
Foto: RTL/Screenshot

‘KANDIDATI POSJETILI GROBNIK’ Željka oduševljena izazovom, Lara i Boris progovorili o propalim sportskim karijerama

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U jučerašnjoj epizodi  reality showa “Život na vagi” kandidate je dočekao iznimno zahtjevan izazov – zadatak je bio vući kamion od 15,5 tona 400 metara, a na tri postaje istovariti po jedan komad namještaja. Izazov se odvijao na Grobniku, a iako je plavi tim odnio pobjedu, posebno su se iskazale djevojke iz crvenog tima, koje se, unatoč nedostatku pomoći “muških snaga”, nisu predavale.

„Teže je bilo istovariti namještaj nego vući kamion“, rekao je Čapo, dok je Željka, kojoj je najteže pao ovaj zadatak, ipak bila oduševljena: „Ovo mi je bio najbolji i najzabavniji izazov u showu dosad.“ Roko i Boris nisu sudjelovali zbog ozljeda, no to je bila prilika za djevojke da pokažu snagu svoje volje, a trener Edo ih je itekako pohvalio: “Imaju čelična mu*a!”

Pobjednički tim mogao je odabrati kome će iz protivničkoga tima dodati jedan kilogram, na što se plavi tim odlučio za Šteficu zato što je izgubila puno na prošlom vaganju. “Iskreno, očekivala sam to, igraju lukavo. Mi smo u igri i u igri nema fair playa, nažalost”, rekla je nimalo iznenađena Štefica.


Jako loši rezultati kviza o poznavanju hrane

Ovaj put kandidati su imali priliku slušati Martinu o okusima i mirisima i koliko je njuh važan kad je o hrani riječ: “Razvoj pretilosti dokazano je povezan s gubitkom osjeta okusa i kako uništavamo okusne pupoljke, tako si otvaramo put da jedemo sve više hrane.” Njihovi planovi prehrane složeni su točno tako kako bi se kandidatima izoštrila osjetila koja se mogu regenerirati.

Nagrada za pobjednički tim bili su plan prehrane za tri mjeseca i poklon-bon od 2000 kuna od Tvornice zdrave hrane. Lara i Ivana imale su za zadatak spojiti ponuđene nazive s izloženim žitaricama, a rezultati su bili prilično loši – Lara nije ništa pogodila, a Ivana samo jednu. Pred idući zadatak stali su Matea i Boris, a morali su pogoditi korjenasto povrće. Matea se iskazala pogodivši sve. U istome dvoboju našli su se Željka i Toma, a Toma je također rasturio i bio bolji. U testiranju osjeta mirisa najbolja je bila Lara, a u zadnjemu testiranju, gdje su uz miris testirali i okus, najbolji je bio Toma.

Od mogućih 39, plavi tim je osvojio 26 bodova, a crveni 13. “Vani će se biti interesantno hraniti s obzirom na to da većina nas ne zna ni prepoznati namirnicu i da ne zna da postoji ljubičasti batat”, rekla je Željka, a Martina je zaključila da moraju ozbiljnije shvatiti prehranu i da im to mora postati način života, a ne dijeta.

Kandidati progovorili o propalim sportskim karijerama

“Vidi se da je bila sportašica jer ta borbenost izlazi iz nje”, komentirala je Maja Larin angažman, dok je Boris pričao Edi koliko mu nedostaje rukomet te da je prestao sa sportom kad je slomio ruku. “To mi je presudilo karijeri”, rekao je Boris i dodao kako je tada u nepuna tri mjeseca dobio 30-ak kilograma.  Lara je bila nezadovoljna trenerima, koji su  se posvećivali samo najboljima, pa je odustala od triatlona.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.