FOTO: Instagram

Kakva promjena na našem pjevaču! Stavio periku i nasmijao: ‘Pravi si roker, ali daj ipak skini to s glave’

Autor: Dnevno.hr

Pjevač grupe Vigor, 39-godišnji Mario Roth iznenadio je svoje pratitelje kad je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj ga se jedva tko može prepoznati. Naime, Mario na fotografiji pozira s dugačkom smeđom perikom i sunčanim naočalama, a obzirom da su ga pratitelji inače navikli vidjeti bez kose time je sve iznenadio.

Nekima se s novim imidžem svidio dok su drugi zaključili kako mu duga kosa baš i ne pristaje najbolje.

Život je igra. Igraj se sa sobom“, napisao je u opisu fotografije, koja je prikupila brojne komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Roth Official (@rothmario_official)




“Ne, ne, Mario skidaj to s glave”, “Super ti stoji Mario, drugačije izgledaš”, “Predivan si mi, ali ipak zgodniji bez kose”, Uuu, nije loše, bogami, dobro ti stoji perika, tako da, slobodno pusti dugu kosu, pravi si roker”, “Wow Mario, ovo može itekako proći” “Ajmeeee koji ljepotan izgledaš ko rocker”, podijeljena su mišljenja obožavateljica pjevača.

Mario se na transformaciju odlučio zbog showa “Tvoje lice zvuči poznato” koji se uskoro vraća na male ekrane u posebnom izdanju pod nazivom “All stars”.

Osim Marija u posebnoj sezoni u showu će sudjelovati i Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.