Foto: Facebook

KAKVA LEGENDA I ŠARMER BEZ KONKURENCIJE! Ćolića pitali koji je najteži predmet kojim su ga gađali: Odgovor će vas nasmijati do suza! ‘Pamtim jedan grudnjak…’

Autor: I.G.

Društvenim mrežama širi se zabavan video na kojem legenda hrvatske zabavne glazbe Zdravko Ćolić stiže u studio emisije “Kod nas doma”.

U videu Ćolić hoda prema prostoriji za šminkanje, kada ga je snimatelj u šali upitao “Zdravko, koji je najteži predmet bačen na vas za vrijeme koncerta?”.

“Bilo je flaša, čaša… ali grudnjak broj 6 bio je nešto što je ostalo u mom sjećanju”, našalio se Ćolić.

Podsjetimo, Ćolić je nedavno najavio kako priprema novi album koji bi mogao izaći do kraja godine, a otkrio je i tajnu svog uspjeha. Iako ima manje ambicije nego u mlađim godinama, Čolić je otkrio da još uvijek ima velike želje i planove.

Na pitanje koja je tajna njegovog uspjeha, odgovorio je – u Božjoj volji, dok je otkrio kako mu je neostvarena želja – singl na svjetskim listama.

“Volio bih poživjeti pa da vidim što će biti. Život te ne miluje, gura te u razne suprotnosti iz kojih moraš izaći, a brdo suprotnosti rađa i kvalitetu” istaknuo je.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.