Foto: Wochit / PaulxHennessyx / Imago Images

‘KAKO SE NA ENGLESKOM KAŽE DA SMO SJ**ANI?’ Trump mlađi se na društvenim mrežama iživljava nad Baldwinom

Autor: Dnevno.hr

Sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Donald Trump mlađi, oglasio se na društvenoj mreži Instagram povodom smrti direktorice fotografije Halyne Hutchins, koju je nehotice na filmskom setu usmrtio glumac Alec Baldwin.

On je putem sarkastičnih fotografija na društvenoj mreži javno optužio glumca za nesretni slučaj.

“Onaj pogled kad luđak koji ne zna koristiti pištolj ubije više ljudi pištoljem nego što je vaša velika kolekcija vatrenog oružja ikad ubila “, napisao je Trump i objavio Baldwinovu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)




Trump mlađi je potom objavio fotografiju Baldwina i njegove supruge Hilarije, s natpisom koji ismijava nju.

“Kako se na engleskom kaže da smo sje*ani? – Hilaria Baldwin”, piše na fotografiji, aludirajući na skandal koji je svojevremeno izazvala Baldwinova supruga, a u kojem je otkriveno da je godinama lagala da je Španjolka.

Na društvenim mrežama našle su se brojne snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji inscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže ‘krastavac’. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica, Hilaria je priznala kako je – lagala.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

“Hajdemo svi gledati, kako Alec Baldwin krivi pištolj”, dodao je još jednu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Prema pisanjima stranih medija, Trumpove šale na Baldwinov račun možda su uzrokovane činjenicom da je glumac tijekom gostovanja u “Saturday Night Live” imitirao Donalda Trumpa, što se njemu nije svidjelo.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.