Foto: RTL

‘KAKO JE TRUDNA, PO DUHU SVETOM?’ Priznanje o trudnoći u ‘Braku na prvu’ izazvalo burne reakcije kod gledatelja!

Autor: Š. P.

Baš kao što su neki gledatelji pretpostavili i prije raspleta u novoj epizodi showa ‘Brak na prvu’, Andreina trudnoća i dramatičan razgovor s Mislavom bili su lažni, odnosno, dio glumačke vježbe. Taj potez producenata showa izazvao je brojne, dakako, podijeljene reakcije na njihovoj službenoj stranici – jednima je to ‘super fora’, drugi smatraju da zbog gledanosti ipak ne bi trebalo ići ‘toliko nisko’.

Podsjetimo, epizoda ‘Braka na prvu’ završila je razgovorom između Mislava i Andree. ‘Već se neko vrijeme viđam s kumom tvojim’, rekla je Andrea Mislavu. ‘Molim te, ponovi mi ovo! Trudna si?’, šokirano je upitao Mislav, a Andrea mu je odgovorila: ‘Da, i ne znam s kim’.

“Čekaj, jesi li ti normalna?!”, završio je kratki isječak. U idućoj se epizodi doznalo da su Mislav i Andrea bili na maloj školi glume kod redateljice Biljane Čakić.

‘Zadruga vam nije ni do koljena’

Foto: RTL

“Ovo je samo bio uvjerljiv dokaz da je 80 posto ovog showa općenito unaprijed izrežirano. Zanima me, koliko je režije između Kristine i Cigle?”, piše jedna gledateljica, a druga dodaje: “Ovo je gore od Esmeralde, Emperatriz i Marisol… Samo se nadam da nema epizoda kao Santa Barbara!”.

Uoči emitiranja epizode, gledatelji su se bavili – računanjem. “Kako je trudna ako je jučer rekla da nije bilo ništa osim puse u obraz. Po Duhu Svetom?”, pita se jedna gledateljica, a druga dodaje: “Meni zdravi razum ne dozvoljava vjerovanje u ovo. Ukupno su u braku tri tjedna, jedino da je prvu noć zatrudnjela pa već zna ili?”.

Veliki dio gledatelja bio je oduševljen, ili barem uspješno zabavljen, nakon što se doznalo da je trudnoća dio glumačke vježbe. Ipak, neke je to razljutilo. “Zadruga vam nije ni do koljena”, “to su napravili da se gledanost poveća” i “ovo je isto postalo negledljivo” samo su neki od negativnih komentara na ovu malu TV provokaciju.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.