Foto: Instagram

KAKO ĆE SE S OVIME NOSITI NIKOLINA PIŠEK? Na profilu mrtvog supruga osvanula bizarna objava u kojoj je označen Gagi Argentina

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Obitelj, prijatelje i pratitelje Instagram profila pokojnog Vidoja Ristovića, supruga voditeljice Nikoline Pišek, uznemirila je objava koja se pojavila na njegovom profilu.

Uz fotografiju na kojoj je bio označen  Nišlija Dragoslav Ilić, zvani Gagi Argentina, koji je više puta uhićen zbog trgovine narkoticima te je navodno bio i suradnik američke agencije za suzbijanje droge, a predstavlja se kao bogati trgovac naftom, pisalo je kratko: “Postavite mi pitanje”.

Foto: Instagram

Gagi Argentina je javnosti poznat kao blizak prijatelj obitelji Ražnatović, posebno pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a svojevremeno je najavljivao i kandidaturu za predsjednika Srbije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragoslav Ilic (@gagi_serbia_)




Američki Blumberg objavio je da u svijetu trgovaca naftom Ilića nitko ne poznaje, ali da je punio stupce argentinskih novina “kada je optužen da je umiješan u krijumčarenje droge iz Kolumbije u Europu”.  U akciji pod nazivom “Bijeli vinogradi” DEA i argentinska policija tada su zaplijenile boce skupocjenog vina u kojima je pronađen 171 kilogram čistog kokaina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Dragoslav Ilic (@gagi_serbia_)

Zašto je Gagi Argentina označen na profilu pokojnika?

Nakon prvotnog šoka da se na profilu preminule osobe pojavila objava, mnogi su se zapitali zašto je baš Ilić označen na storyju .

Srpski mediji iznijeli su teoriju da je profil pokojnog Vidoja Ristovića prodan, a neimenovana osoba koja se navodi kao izvor za Informer je iznijela je bizarnu tvrdnju, koja ničim nije potkrijepljena, da iza svega stoji Nikolina Pišek.

“Nikolina posljednjih mjeseci razmišlja kako da pronađe novac da završi kuću u Hrvatskoj, njeni troškovi života su ogromni. Morala je da isfinancirati školovanje obje kćeri, svoj život, ratu u banci… Ovo je možda vidjela kao način da zaradi i uzela je dobar novac…”, rekao je izvor za Informer.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.