Foto: Instagram

‘KAD SAM POZDRAVILA JOŽU MANOLIĆA, TO SU IZREZALI’ Lovkinja iz Potjere se požalila: ‘Nevino sam prije dva tjedna pozdravila Ramba Amadeusa’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Poznata lovkinja iz HTV-ove ‘Potjere‘ Morana Zibar na Twitteru se požalila na neugodnu situaciju koja se dogodila u posljednjoj emisiji popularnog kviza. Naime, u njoj je Morana uputila pozdrav Rambu Amadeusu, crnogorskom glazbeniku koji se ovih dana našao pod optužbama za seksualno uznemiravanje crnogorske producentice Lejle Kašić.

Lovkinja je zbog cijele situacije imala potrebu pojasniti kako je riječ o emisiji koja je snimana prije dva tjedna, odnosno prije nego li su procurile optužbe na račun glazbenika, koji je ustvrdio kako je producenticu Kašić “pljesnuo ili štipnuo po dupetu, neplaniran”‘ kao i “s njom nešto nije u redu”.

Zibar je otkrila i kako je u jednoj od snimanih emisija uputila pozdrave Joži Manoliću, no da su ti pozdravi bili izrezani te nisu emitirani.

“U jednoj Potjeri čestitala sam rođendan Joži Manoliću. Izrezali, jer emitira se dva tjedna poslije, hoće li poživjeti. (A ne, ti ćeš!) I tako sam nevino prije dva tjedna pozdravila Ramba Amadeusa, spominjao se u pitanju. To nisu izrezali. Jer što može poći u krivo?” napisala je Zidar.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.