Foto: Pexels/ Ilustracija

‘JUČER SAM MORAO USPAVATI SVOG STAROG, OVO JE SRCEPARAJUĆE!’ Maleni psić rasplakao mnoge: ‘Kad sklopi oči…’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevač Guiseppe Roccuzzo počeo je s obradom covera koje je objavljivao na YouTube platformi i Instagramu i u kratkom roku stekao vojsku fanova.

Zbog osebujne boje glasa, mnogi su mu učitelji pjevanja savjetovali da prestane pjevati, no upravo zbog nje postao je popularan. Naime, njegova “prirodna malformacija” uzrok je takvoj boji, a to saznanje ga je ohrabrilo da se nastavi baviti onime što voli.

Prije dvije godine pojavio se na pozornici XFactora, a njegov nastup jedan je od najgledanijih, ako ne i najgledaniji u povijesti talijanskog XFactora.

Ono čime je privukao posebnu pažnju su društvene mreže i njegove izvedbe pored malenog ljubimca. Posljednjom izvedbom pjesme “Hallelujah” upravo je reakcija malenog psića najviše ganula njegove fanove, mnoge i do suza, jer su se prisjetili kako je lijepo imati ljubimca, ali i vlastitih gubitaka ljubimaca, a neki su mu pratitelji otkrili da upravo proživljavaju takve bolne gubitke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Roccuzzo (@roccuzzomusic)




I sam pjevač je uz video “napisao: “Na kraju videa srce mi se topi”

“Jučer sam morao uspavati svog starog…ovo je srceparajuće… Nadam se da će ova tvoja pjesma stići do njega”, “Kad legne i sklopi oči. “Rastopljen sam, ti si čista i prava ljubav!”,” Cijelo vrijeme gleda u tebe s posebnom slatkoćom, posljednji dio gdje zatvara oči kad pse približiš me iskreno dirnuo. Neka što duže ostane s tobom, pravi je anđeo”, samo su bili neki od stotine komentara.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.