Foto: Instagram

JOSIPA LISAC U OBRAČUNU S HEJTERIMA: ‘Što ti meni uopće imaš govoriti tko sam ja?’

Autor: Š. P.

Glazbena diva Josipa Lisac dosad je na društvenim mrežama uglavnom pokazivala svoj smisao za humor i smisao za modu, pa su mnogi njezini pratitelji ostali (ugodno) iznenađeni novom objavom u kojoj se po prvi put, na sebi svojstven način, obračunala s – hejterima.

“Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne razumijem… Ako me ne voliš, ako ti se ne sviđam; zašto si onda toliko opterećen sa mnom, zašto me ne ignoriraš? Zašto misliš o meni, zašto trošiš svoje vrijeme na mene, čega se bojiš? Ne sviđam ti se, ali te zanimam, silno se baviš sa mnom”, piše Josipa Lisac na Facebooku, uz fotografiju na kojoj u crveno-crnoj kombinaciji gleda u daljinu.

“Onda ja dođem do zaključka: možda ti se ipak sviđam, ali imaš nekih svojih problema, pa to ne možeš niti osvijestiti. Pogotovo mi nije jasno kada nekakvi takvi komentari dolaze od nekih osoba koje, za pravo reći, ne znaju ni tko su, ni što su. I onda se mislim, ako ti ne znaš tko si ti, što ti uopće meni imaš govoriti tko sam ja”, zaključuje poznata umjetnica.

Iako nije jasno kome su točno upućene ove riječi, podrška joj stiže sa svih strana. “Slabići se boje Vaše sveprisutne snage, energije, originalnosti”, piše joj jedna pratiteljica. “Uglavnom se ljudi stalno bave tuđim životima, a svoje nažalost ne pogledaju”, smatra jedan Josipin fan. “Josipa je Univerzum i Unikat! Josipa ne pripada ni jednom kalupu, Josipa je Josipa. Ostali mogu samo lupetati”, tvrdi jedna pratiteljica.

Objavu Josipe Lisac na svom je Instagram profilu podijelila i Nina Badrić, pjevačica koju ovih dana u objavama naveliko proziva društveni kroničar Neven Ciganović. Upravo zbog njegovih prozivki, mnogi su Ninino dijeljenje Josipine objave protumačili kao svojevrsni odgovor Ciganoviću. Pročitajte više: ‘JEDNA JE OD RIJETKIH KOJA ME NIJE BLOKIRALA…’ Upitali smo Cigija zašto ‘na piku’ ima Ninu Badrić, evo što nam je odgovorio!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.