Jon Bon Jovi prije Zagreba nakratko prekinuo turneju

Autor: hina

Roker je u ponedjeljak posjetio centre za mladež u Newarku, najvećem gradu New Jerseyja i bila je to posljednja etapa njegove turneje "slušanja otuđene mladeži", tijekom koje se već zaustavio u New Orleansu, Atlanti i Houstonu.

Jon Bon Jovi nakratko je prekinuo svjetsku turneju da bi se posvetio nečemu sasvim drukčijem: slušanju problema mladih diljem Sjedinjenih Država, pišu američki mediji.

Taj je roker u ponedjeljak posjetio centre za mladež u Newarku, najvećem gradu New Jerseyja i bila je to posljednja etapa njegove turneje “slušanja otuđene mladeži”, tijekom koje se već zaustavio u New Orleansu, Atlanti i Houstonu.

Bon Jovi je član Vijeća Bijele kuće za rješavanje problema zajednice, koja se bavi traženjem uspješnih projekata za mlade, koje onda kani umnažati.

– Ja iskreno vjerujem u mlade, a sad su dobili priliku da oni govore, a ja sam slušao – rekao je taj roker rođen u New Jerseyju.

Vijeće planira predati izvještaj vladi Baracka Obame koja je svjesna statističkog podatka da manje od polovine mladih Amerikanaca do 25. godine stekne obrazovanje, vještine i sposobnosti potrebne za rad.

Sudionici susreta u Newarku rekli su Bon Joviju da su im glavna briga nezaposlenost, nedostatak mentora za mlade i vršnjačko maltretiranje.

Bon Jovi je prodao više od stotinu milijuna ploča diljem svijeta, ali unatoč globalnome uspjehu i rasprodanoj turneji uvijek nađe vremena za dobra djela.
Bon Jovi svoju svjetsku turneju u srijedu seli u Europu, prvim koncertom na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.