Jon Bon Jovi je dobio ‘laskavu poziciju u Bijeloj kući’

Autor: P.R.

Bon Jovi je novu laskavu poziciju zaslužio svojoj prijašnjom humanitarnom angažiranošću. Njegova organizacija 'Jon Bon Jovi Soul Foundation' gradi kuće za socijalno ugrožene obitelji, a poznato je Bon Jovijevo angažiranje u Obaminoj predsjedničkoj kampanji 2008.

Jon Bon Jovi u svojoj karijeru glazbenika, izvrsnog performera i seks ikone osamdesetih godina može upisati još jednu prilično ozbiljnu stavku – suradnika Bijele kuće.

Pjevač je postao član odbora koji je zadužen za ‘mobiliziranje građana, neprofitnih organizacija, tvrtki i vlade za učinkovitiju suradnju’. Bon Jovi će tako biti na raspolaganju novom savjetodavnom vijeću u vezi rješenja za zajednicu u koje su uključeni i izvršni predsjednici Starbucksa, eBaya, Gapa i Amnesty Internationala.

– Ovi impresivni ljudi (članovi odbora) svoj život i karijere posvetili su angažiranju za civilna i socijalna prava i njihovo unaprjeđivanje. Izražavam zahvalnost za njihove izvanredne doprinose i veselim se zajedničkom radu u sljedećim mjesecima i godinama – rekao je Obama, piše Guardian.

Bon Jovi je novu laskavu poziciju zaslužio svojoj prijašnjom humanitarnom angažiranošću. Njegova organizacija ‘Jon Bon Jovi Soul Foundation’ gradi kuće za socijalno ugrožene obitelji, a poznato je Bon Jovijevo angažiranje u Obaminoj predsjedničkoj kampanji 2008.

– Počašćen sam što me izabrao sam predsjednik. Iz prve ruke sam osjetio moć utjecaja kada su se udružili javnost, privatni i neprofitni sektori i veselim se zajedničkom radu s ostatkom odbora. Pomoći ću koliko god je u mojoj moći – izjavio je za New York Times Bon Jovi.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.