Foto: Instagram

‘JOJ, NAŠA J.LO’ Nina Badrić fotkala se u jednodijelnom kupaćem kostimu, noge opet izbacila u prvi plan

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pjevačica Nina Badrić pridružila se estradnjacima koji su s pratiteljima na društvenim mrežama podijelili kako ovog ljeta izgledaju u kupaćim kostimima.

Nina je nakon Kornata otputovala na Hvar, gdje posjeduje kuću, pa je na Instagramu objavila fotografiju u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu što je oduševilo njezine fanove.

‘Donesi mi zalaske sunca u šalici’, napisala je ispod fotografije na kojoj pozira na stijenama pored plaže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




Ninina fotografija u badiću skupila je skoro 7 tisuća lajkova i pregršt komplimenata, a Jelena Rozga bila je među prvima koja joj je ostavila komentar.

Pjevačica joj je poslala emotikon srca, a komentiranju se pridružila i Feminnemka Neda Parmać koja joj je napisala ‘opa’ uz emotikon vatre.

‘Kao da je morska vila, sve je snove ostvarila’, ‘Joj, naša J.Lo’, ‘Žena lijepa kao dan’, ‘Najljepša žena na Balkanu definitivno’, komentiraju joj brojni pratitelji.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Badrić se iz crnog jednodijelnog kupaćeg kostima presvukla u crveni koji joj je, očito, srcu miliji jer osmijeh s lica nije skidala.

‘Uvijek isto more, nikad isti val’, poručila je Nina u opisu fotke.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.