Instagram

JLO NA UDARU KRITIKA: Nastup s mlađim kolegom je previše seksi, a i kopirala ga je od Beyonce?

Autor: M.V.

Ovog vikenda održana je dodjela nagrada American Music Awards u Los Angelesu, a brojne su svjetske zvijezde jedva dočekale napokon nastupiti pred publikom.

Među njima bila je i Jennifer Lopez koja je na pozornicu stupila kako bi s mlađim kolegom, Malumom, opjevala dva hita, Pa Ti te Lonely, pjesme koje su predstavili ranije ove godine.

No sama izvedba izazvala je brojne reakcije javnosti jer je, kako tvrde brojni, pjevačica s Malumom (26) nastupila u poprilično izazovnoj koreografiji.

Nakon toga pak, pjevačica se našla na meti kritičara jer je kopirala nastup druge dive, Beyonce. Naime, kako tvrde na društvenim mrežama, ovogodišnji nastup JLo previše je sličan onom kojeg je Beyonce izvela 2014. godine za pjesmu Drunk In Love. 

Zamjerili su joj tako sličnu frizuru, sličan kombinezon s prozirnim tilom pa čak i dio koreografije jer obje dive u nekom trenutku sjedaju na stolicu.

Prosudite sami:




Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.