Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
JETRICA NA LUKU: Bogat izvor proteina i mikronutrijenata, pripremite u trenu!
Jetrice su bogat izvor proteina i mikronutrijenata, no ne preporučuje se konzumacija više od 200 grama tjedno. Kako su bogate i kolesterolom, osobe koje imaju bolesti srca i dijabetes moraju biti posebno pažljive pri konzumaciji ove namirnice.
Donosimo sjajan recept zbog kojeg ćete uživati u mekanim i ukusnim jetricama na luku!
Sastojci:
1 paket pilećih jetrica
3 komada crvenog luka
ulje
sol i Vegeta
Priprema:
Izdinstajte luk i dodajte jetrica, sol i Vegetu. Lagano dinstajte uz malo vode u poluotklopljenoj tavi. Nakon pola sata zdjelu otklopite i pustite da tekućina ispari. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava