Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
JETRICA NA LUKU: Bogat izvor proteina i mikronutrijenata, pripremite u trenu!
Jetrice su bogat izvor proteina i mikronutrijenata, no ne preporučuje se konzumacija više od 200 grama tjedno. Kako su bogate i kolesterolom, osobe koje imaju bolesti srca i dijabetes moraju biti posebno pažljive pri konzumaciji ove namirnice.
Donosimo sjajan recept zbog kojeg ćete uživati u mekanim i ukusnim jetricama na luku!
Sastojci:
1 paket pilećih jetrica
3 komada crvenog luka
ulje
sol i Vegeta
Priprema:
Izdinstajte luk i dodajte jetrica, sol i Vegetu. Lagano dinstajte uz malo vode u poluotklopljenoj tavi. Nakon pola sata zdjelu otklopite i pustite da tekućina ispari. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.