JETRICA NA LUKU: Bogat izvor proteina i mikronutrijenata, pripremite u trenu!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jetrice su bogat izvor proteina i mikronutrijenata, no ne preporučuje se konzumacija više od 200 grama tjedno. Kako su bogate i kolesterolom, osobe koje imaju bolesti srca i dijabetes moraju biti posebno pažljive pri konzumaciji ove namirnice.

Donosimo sjajan recept zbog kojeg ćete uživati u mekanim i ukusnim jetricama na luku!

Sastojci:

1 paket pilećih jetrica
3 komada crvenog luka
ulje
sol i Vegeta

Priprema:

Izdinstajte luk i dodajte jetrica, sol i Vegetu. Lagano dinstajte uz malo vode u poluotklopljenoj tavi. Nakon pola sata zdjelu otklopite i pustite da tekućina ispari. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.