Foto: Damjan Tadic / CROPIX

JESTE LI ZNALI DA JURAJ ZIGMAN IMA SUPRUGU? Već su jako dugo zajedno, a imaju i sina!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Na modnoj manifestaciji Extravagant Gala na kojoj je predstavljena božićna kolekcija Budoira u riječkom Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači, pojavila su se brojna poznata lica, a sestre Martinu Čičko Karapetrić i Moranu Tomašević došao je podržati i njihov kolega, naš poznati dizajner Juraj Zigman.

Ono što je posebno privuklo pažnju bila je Zigmanova supruga Ines Perović u čijem je društvu pratio ovu čarobnu reviju. Par je privukao veliku pažnju, jer zapravo malo tko zna da je Zigman oženjen, kao i da s Ines ima sina Edgara koji se rodio 2018. godine.

“Mogu vam reći da uživamo u svakoj suzi, osmijehu, koraku i glasu našeg sina. Ništa me više od njega ne veseli, ne postoji težak dan, ne postoji problem, ne postoji prepreka koju neću prijeći kad znam da ih imam. Ispunjen sam privatno i jako sam zahvalan što je to tako. Uloga oca je divna i bez obzira na sav moj posao i tempo, Edgaru sam posvećen sto posto”, ispričao je Zigman za Jutarnji list prije nekoliko godina.

Foto. Promo

Da su Ines i Juraj sjajan par koji zajedno uživa u modi i onome što stvara ovaj poznati dizajner,  potvrđuje to što su još prije 12 godina, dok su bili u vezi, imali poprilično poseban odnos, kojeg je za Story komentirao sam Zigman. Tom prilikom je otkrio da je ponekad ljubomoran na svoju Ines koja mu je bila prava inspiracija za dizajniranje odjeće.

Inesin stil opisao je kao jako urban, što mu je puno značilo kada bi kreirao neke komercijalnije odjevne predmete.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

“Ona sve isproba pa mogu vidjeti kako će to izgledati na reviji. Ipak radim modu za žene, a još nisam došao u situaciju da sam isprobavam haljine kako bih otkrio jesu li udobne”, rekao je Zigman.
Tada je kazao i da je bio ljubomoran na Ines kad bi izlazila, jer se tad izazovnije odijevala pa su je svi gledali. “Tada se pravda napadajući mene, jer se ja bavim modom i dajem joj te svoje minice2, našalio se Zigman za Story. Osim toga, progovorio je tad i o njihovoj svadbi, koju su tek planirai, i otkrio da za istu nije planirao ništa šivati. Paru je tada bila želja otići u inozemstvo, u Pariz ili London, a imali su jasno zacrtane planovove i ciljeve.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.