Foto: HBO Max

‘JESTE LI IKAD JAVNO MASTURBIRALI?’ Vraća se kultna serija, jedna od glavnih junakinja otkriva da je lezbijka?

Autor: Š. P.

Punih 17 godina nakon što je emitirana posljednja epizoda serije “Seks i grad”, priča o životima najboljih prijateljica s Manhattana dobiva svoj nastavak – na streaming platformu HBO Max 9. prosinca stižu dvije epizode serije “And Just Like That”, nastavka priče koja je početkom novog milenija osvojila svijet.

Novosti su brojne – u seriji više nema pohotne Samanthe (Kim Catrall je odbila sudjelovati u novom projektu), u priču dolaze brojni novi likovi, a Miranda, koju glumi Cynthia Nixon, svijetu, sebi i svojoj obitelji navodno otkriva da je – lezbijka.

Dio je to, pišu američki mediji, nastojanja producenata serije da budu ‘uključiviji’ nego u seriji “Seks i grad” u kojoj su se sve priče vrtjele oko bogatih heteroseksualnih osoba. Osim toga, Cynthia Nixon je u svom privatnom životu gay, a udana je za aktivisticu Christine Marinoni.

Da će i serija “And Just Like That” biti sočna kao i njezina prethodnica, može se naslutiti u prvom traileru koji je upravo objavljen. “Jeste li ikad javno masturbirali?”, upita popularnu Carrie (Sarah Jessica Parker) jedna voditeljica. “Ne otkako se zatvorio Barneys”, u svom duhovitom stilu odgovara Carrie.

Pogledajte trailer!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.