Instagram

Jessica Alba o povlačenju iz glume na vrhuncu karijere: ‘Stvarno je teško biti sretan kad nemaš zdravlje’

Autor: Iva Hanzen

Jessica Alba se napokon otvorila po pitanju svoje odluku da se povuče iz glume nakon rođenja svog prvog djeteta. 39-godišnja glumica i suosnivačica tvrtke The Honest Company nalazi se na naslovnici magazina Romper za ožujak pa je sukladno tome razgovarala s publikacijom o tome kako je to što je postala majka svoje kćeri Honor 2008. promijenilo način na koji je gledala na svoje zdravlje i svoju karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romper (@romper)

“Moja je majka imala rak u jako mladoj dobi. Mnoge žene u mojoj obitelji preboljele su različite karcinome, ali niti jedan nije bio genetski nasljedan”, rekla je Alba također dodajući da je “odrasla s kroničnim bolestima”.

“Imala sam pet operacija prije svoje 11. godine. Imala sam i kronične alergije i bila sam često hospitalizirana kao dijete. Imala sam ovaj trenutak, željela sam  živjeti i napredovati i provesti što više vremena s ovom malom osoba koju donosim na svijet”, rekla je i dodala:  “Dakle, moje je zdravlje važno. Želim da ta mala osoba bude zdrava. I stvarno je teško biti sretan kad nemaš zdravlje”.




“To me stvarno motiviralo. Moja motivacija nije bila poput: ‘Hoću li se ikad više zaposliti?’ Iskreno, bila sam na vrhu svoje karijere”, rekla je Alba.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Romper (@romper)

Nakon Honorinog rođenja, Alba je shvatila da se “ne može vratiti onome što je prije radila i biti autentična. “Jednostavno nisam mogla. Jednostavno me više nije bilo briga za to. Bilo je to nešto veće. Osjećala sam da ću na neki način dobiti novu platformu i pitala sam se što mogu učiniti s njom, a  što bi moglo imati smisla i donijeti razliku. Tu sam stvarnost upravo osjećala tako jako kad sam prvi put postala mama”, objasnila je glumica koja je također majka kćeri Haven (9) i sina Hayesa (3), a koje je kao i Honor dobila sa suprugom Cashom Warrenom (42).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romper (@romper)

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.