Foto: Press

JESENSKI TULUM U MSU! Velika latinoamerička DJ zvijezda Tony Guerra po prvi put u Hrvatskoj

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Velika latinoamerička DJ zvijezda Tony Guerra, za čije se nastupe traži ulaznica više, po prvi put stiže u Hrvatsku!

Ovaj šarmantni glazbenik iz Venezuele predvodnik je prvog jesenskog BSH partija koji nas u subotu, 24. rujna od 20 sati očekuje u Open air garaži Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

Svojim uzbudljivim ritmovima južnoameričkog kontinenta, Guerra je za brojne plesne podije prikovao milijune obožavatelja, a sada se posebno veseli po prvi put upoznati hrvatsku publiku. O našoj zemlji čuo je samo riječi hvale, stoga nestrpljivo iščekuje uvesti nas u najuzbudljiviju jesensku party čaroliju u srcu Zagreba.

Tony Guerra rođen je u Caracasu u Venezueli. Još od djetinjstva ljubav prema glazbi usadili su mu otac i brat. Prve profesionalne glazbene korake napravio je 2006. godine, a nije trebalo dugo da ova industrija prepozna njegov veliki talent. Guerrini hitovi kao što su ‘Botswana’, ‘So Crazy’, ‘Chicanna Play The Rules’ i brojni drugi ubrzo su raspametili publiku, a njegov rad prepoznat je u rodnoj Latinskoj Americi, Sjedinjenim Državama, ali i Europi.

Foto: Press

S karijerom dužom od desetljeća redoviti je gost na glazbenim festivalima kao što su jedan od najvažnijih američkih festivala elektronske glazbe Resistance, Partai, Love Festival na Arubi i legendarnim noćnim klubovima poput Heart i Wynwood Factory u Miamiju, Bahrein u Buenos Airesu, Lost Beach u Ekvadoru, Club Room u Čilu i Salon Amador u Kolumbiji.

Na prvom BSH partiju koji najavljuje dolazak jeseni posjetitelje će rasplesati i najpopularniji domaći DJ-evi. Uz vrhunsku glazbu, pažnju će bez sumnje privući i pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj jesenske party avanture.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.