Foto: Instagram

JELENA ĐOKOVIĆ NA SUPRUGOVU IZJAVU REAGIRALA “Što? Kada si to rekao?”

Autor: M.D.

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, objavila je zanimljiv story na Instagramu. Sve je počelo kada je pratitelj i Jelene i Novaka podijelio na društvenim mrežama fotografiju na kojoj piše: “Imam Jelenu u svom životu i njenu ljubav i to me čini boljim čovjekom”. Riječi su to navodne izjave koju je sportaš dao svojevremeno.

Izjava je stigla i do Jelena, koju ju je podijelila na svojem Instagramu, tagirala Novaka i pitala ga: “Što? Kada si ti to rekao?”, napisala je Jelena uz zaljubljene emotikone.

Foto: Instagram

Pratitelji su komentirali kako su ovo puno ljepše i pozitivnije teme, za razliku od nedavnih, kada su društvene mreže, a i mediji regije, brujali o navodnom flertu Đokovića i glumice Marije Karan. Priča je poprimila ozbiljniji ton kada se zbog navodnog flerta javno očitovala i Novakova superuga, Jelena Đoković.  ‘Nedostatak demantija takvih gluposti dovodi do toga da izlaze i druge objave koje govore o već bivšim ljubavima’, napisala je Jelena tada.

Jelena i Novak u braku su od  2014.  godine, i ponosi roditelji dvoje djece; sedmogodišnjeg Stefana i trogodišnje Tare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.