Profimedia

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Nekad prekrasna glumica koje se izobličila plastičnim operacijama otkrila detalje stravične nesreće

Autor: M.P.

Američka glumica Ashely Judd otkrila je detalje nesreće koju je doživjela u Kongu pri čemu je umalo ostala bez noge.

Nekad prava holivudska ljepotica, koja zbog botoksa i niza plastičnih operacija danas izgleda neprepoznatljivo, na intenzivnoj je njezi u Južnoafričkoj Republici nakon što je slomila nogu tijekom izleta.

Za časopis People ispričala je kako joj se na izletu pokvarila svjetiljka te nije vidjela stablo koje joj se našlo na putu, a na koje se spotaknula i slomila nogu.

Kako kaže, u Kongu nema adekvatne opreme za liječenje ovog tipa ozlijede pa su je morali prebaciti u Južnoafričku Republiku.

“Zbog osiguranja sam bila na operaciji tek 55 sati nakon što se nesreća dogodila”, rekla je Judd i podijelila detalje o teškim uvjetima života u Kongu gdje ljudi nemaju ni tablete protiv bolova, a kamoli prihvatljivu zdravstvenu skrb.

Da cijela situacija nije nimalo bezazlena dokazuju fotografije koje je objavila na svom Instagramu. Judd je poznata po nizu uspješnih uloga u filmovima i serijama, a prije godinu dana obožavatelji su je napali zbog pretjerivanja u plastičnim operacijama. Nakon toga je izjavila da je počela uzimati botoks kao lijek za migrene.

Screenshot/Instagram

 




 

 




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.