Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
JEDNOSTAVNE NAMIRNICE I MALO VREMENA: Fantastična tjestenina s piletinom i graškom
Za ukusnu tjesteninu u bijelom umaku potrebno vam je svega nekoliko namirnica i malo vremena.
Sastojci:
300 g tjestenine
100 g smrznutog graška
1 glavica luka
2 češnja češnjaka
200 g pilećeg filea
1 malo vrhnje za kuhanje
šalica mlijeka
žlica brašna
malo maslaca
sol, papar, suhi peršin
Priprema:
Na maslacu popržite glavicu luka, dodajte piletinu izrezanu na kockice i kratko propržite da meso dobije boju. Dodajte grašak i zalijte s malo vodite. Dodajte češnjak i posolite. Pirjajte dok grašak i piletina ne omekšaju pa dodajte brašno kao za zapršku. Kratko popržite i zalijte šalicom mlijeka. Kad prokuha, dodajte vrhnje za kuhanje. Popaprite i začinite peršinom. Skuhajte
tjesteninu i prelijte je umakom.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.