Foto: Instagram

‘JEDNOMJESEČNOM SMO SINU KUPILI JAHTU’ Gay par otkrio svoje neobične odgojne metode: ‘Ima osobnog kuhara, dadilju i stalnog frizera’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Britanski homoseksualni par Barrie Drewitt-Barlow i Scott Hutchinson prije mjesec dana, putem surogat majke, dobili su sina Romea Tarquina koji je obasut pravim obiljem od strane svojih roditelja.

‘Upravo smo potrošili 21 milijun kuna na jahtu za Romea i nazvali je po njemu’, rekao je Barrie za The Sun pa dodao:

‘Trenutačno je u Miamiju gdje se Saffron, moja najstarija kćer, ukrcava, sa svojim novim dečkom i ide na Kubu i okolne otoke na dva tjedna. Želimo mu omogućiti isti početak života kao i drugoj djeci pa smo za njega osnovali zakladu.

Tony, moj bivši, mu je poklonio devet milijuna kuna i ja sam to izjednačio za njega. Očito ćemo izgraditi lijep portfelj stvari za njega tijekom sljedećih nekoliko godina.’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie1)





Drewitt-Barlow ispričao je kako su on i njegov zaručnik od svakog poznatog dizajnera otkupili po komad odjeće za bebe.

‘Burberry, Versace, Dior, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, svaki dizajner koji prodaje odjeću za bebe, mi smo je već kupili’, izjavio je pa se osvrnuo na kćer Valentinu koja je do rođenja Romea bila jedino dijete u obitelji.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie1)

‘Ima osobnog kuhara, cijelu sobu za igru punu najnovijih naprava i igračaka, dadilju koja stalno živi i tim kućnog osoblja koji se brine o svakoj njezinoj potrebi, uključujući stalnog frizera koji joj svaki put oblikuje kosu’, naveo je.

Inače, Barrie je sudjelovao u reality showu ‘Ispod palube’, a s bivšim suprugom Tonyjem Drewitt-Barlowom 1999. je godine ušao u povijest kao prvi gay par koji su na rodnom listu dobili titulu ‘roditelj jedan’ i ‘roditelj dva’.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.