Foto: Instagram

‘JEDI GO*NA I UGAZI NA LEGO!’ Britney više ne štedi nikoga, pročitajte što je napisala o mlađoj sestri!

Autor: Š. P.

“Prihvati me onakvu kakva jesam ili mi poljubi guzicu, jedi govna i ugazi na Lego”, napisala je 39-godišnja Britney Spears u novom podužem izlaganju na Instagramu. Pjevačica, naime, nastavlja s prozivkama i to nakon što je prije nekoliko tjedana po prvi put progovorila o zatvoru u kojem živi već 13 godina, a sve pod krinkom skrbništva koje joj je dodijeljeno 2008. godine uslijed problema s mentalnim zdravljem.

Sudeći po njezinoj novoj objavi, više nema uljepšavanja, glume ni izbjegavanja teških tema. U novom postu Britney je prozvala sve redom, usključujući i članove najbliže obitelji.

Pročitaj i ovo! POKAZALA JOJ JE SREDNJI PRST: Britney u šiframa optužuje blisku osobu, fanovi tvrde da znaju o kome se radi!

“Za sve vas koji kritizirate moje plesne videe, gledajte, u skorije vrijeme neću nastupati na pozornici dok mi moj otac naređuje što da odjenem, kažem ili mislim. Radila sam to posljednjih 13 godina”, napisala je Britney i dodala da bi radije plesala u svom dnevnom boravku, nego Las Vegasu u kojem je nastupala godinama te zbog suradnika, tvrdi, bila u kontaktu s marihuanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)




Britney u novom izlaganju ističe kako joj nisu dopuštali da izvodi remiskeve svojih pjesama, ali je to učinila njezina mlađa sestra. “Ne sviđa mi se što se moja sestra pojavila na dodjeli nagrada i izvodila moje remiksirane pjesme. Moj takozvani potporni sistem me duboko povrijedio! Ovo skrbništvo je uništilo moje snove”, napisala je, po prvi put javno prozvavši svoju mlađu sestru Jamie Lynn koja joj, po ocjeni mnogih, nije uopće pomogla u teškoj situaciji i zaštitila je od zlostavljanja.

“Vi žene koje mi govorite kako je čudno da još uvijek vjerujem u bajke… Jebite se! Idem sad pročitati neku jebenu bajku”, napisala je nikad iskrenija Britney.




Podsjetimo, trinaest dugih godina bila u strogo kontroliranim uvjetima u kojima su njezin otac Jamie te dodijeljeni joj odvjetnici kontrolirali svaki aspekt njezina života, od bankovnog računa preko vozačke dozvole sve do – začeća djeteta.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.