Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

‘J*BEM VAM MAJKU SVIMA!’ Sud je povjerovao socijalnoj radnici: Severina nepravomoćno proglašena krivom za vrijeđanje i omalovažavanje

Autor: Dnevno.hr F.Š.

Severina je na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom i novčano je kažnjena za prekršaj iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Severina je u obrani odbacila krivnju i ima pravo na žalbu.

U čl. 17 prema kojem su kaznili Severinu piše:

“Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 eura ili kaznom zatvora do 30 dana” stoji u članku.

“Sad je dosta”

Severina je prema optužnici vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir na Valentinovo prošle godine. Centar za socijalnu skrb je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. Pjevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalnu skrb te “verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu”.

Socijalna radnica na sudu je navela što joj je Severina izgovorila:  “Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta”, kako piše 24 sata.

Autor:Dnevno.hr F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.