Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

JANDROKOVIĆ UVEO VELIKU PROMJENU: Želi smanjiti tenzije, pitanje je hoće li uspjeti!

Autor: Ana Korenić

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora, na svojoj je službenoj Facebook stranici napravio veliku promjenu. Promijenio je naslovnu fotografiju koja ga prikazuje u najboljem svjetlu, a nema sumnje kako će sada dobiti još više pratitelja, ili pak pratiteljica.

Predvodnik je trenda nošenja brade, a iako je njegov stajling za oko medijima zapeo davno, najnovija fotografija predsjednika Sabora ostavlja bez daha.

Ranije je ovog mjeseca bio u samoizolaciji, a izgleda kako se vratio u odličnom stanju. Nedavno je komentirao trenutno koronastanje u državi , pa je utvrdio kako je situacija zaista teška i kompleksna.

“Prioritet nam je da zajednički pokušamo smanjiti brojke novoboljelih od Covida-19. To je najvažnije”, izjavio je. Dodao je kako je druga stvar stanje u gospodarstvu, a treća sigurnost.

“Moramo smanjivati tenzije, biti odgovorni i solidarni”, zaključio je.

Sviđa li vam se najnovije izdanje Gordana Jandrokovića, prosudite sami po fotografiji u nastavku:

Foto: Screenshot / Gordan Jandrokovic Facebook




Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.