Foto: Screenshot/Nova TV

Jacques Houdek komentirao loše rezultate Hrvatske na Eurosongu: ‘Nemamo veze, poznanstva financije ni velike sponzore’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Posljednji hrvatski predstavnik na Eurosongu koji je izborio finale bio je Jacques Houdek s pjesmom ‘My Friend’. S obzirom na to da je na ovom glazbenom natjecanju sudjelovao kao izvođač i tekstopisac, ispadanje Mije Dimšić i Konstraktino dominiranje – njega ne iznenađuje.

‘Mi tu moramo učiniti nadljudske napore i u kreativnom smislu nadomjestiti sve ono što nemamo, a to su veze, poznanstva, financije, veliki sponzori. To uvijek nekako izostane kod hrvatskih izvođača, nažalost’, izjavio je Jacques za Dnevnik Nove TV.

Europska publika oduševljena je pojavom srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte čija pjesma ‘In Corpore Sano’ drži šesto mjesto na kladionicama. Jacques joj predviđa dobar plasman, a ne bi ga iznenadilo da idući domaćin Eurosonga bude susjedna Srbija.

‘Sigurno će biti u top 10, vrlo vjerojatno u top 5, a može i pobijediti, zašto ne. Ima taj viralni moment koji se osjetio neku večer u polufinalu gdje je čitava dvorana ono pumpala s njom’, ispričao je pjevač.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @konstrakta




Jacques naglašava da na dobar rezultat pojedine države na Eurosongu osim pjesme i scenskog nastupa utječu i drugi faktori: ‘Ima dosta politike, ima dosta toga, tog blokovskog glasovanja.’

Jacques je s pjesmom ‘My Friend’ na Eurosongu 2017. godine u Kijevu osvojio 13. mjestu u finalu. Te je godine pobjedu odnio Portugalac Salvador Sobral s pjesmom ‘Amar Pelos Dois’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.