Foto: Instagram

‘JA ZNAM HODATI’ Anđa Marić pohvalila se novim zdravstvenim napretkom: ‘Iskritizirao me pa sam se sabrala i nastavila dalje’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pjevačica Anđa Marić na društvenim se mrežama pohvalila da je uz pomoć fizioterapeuta napravila novi zdravstveni napredak – lagano je prohodala bez oslanjanja na štaku.

‘Danas smo šetali po onom čuvenom dugačkom hodniku. Isprva sam se previše naginjala ulijevo i gubila ravnotežu jer još uvijek dižem desnu nogu iz kuka. Robi (fizioterapeut) me jasno kritizirao i to me nerviralo pa sam sjela, malo odmorila, sabrala se i cheerleadera samu sebe lupkajući se po prsima i izvikivajući: ‘Ja znam hodati! Ja znam hodati!’

Autosugestija je djelovala pa mi se i Robi uskoro pridružio: ‘Tako je, ti znaš hodati, tako je!’ Kada nađem snimatelja, bit će video’, napisala je na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andja Maric (@andjamarics)




Mnogi Anđini pratitelji čestitali su joj na uspjehu, a neki su joj, čak, poručili kako je ona njihova životna inspiracija.

‘Samo hrabro, ti si moja heroina’, ‘Ti si moja inspiracija’, ‘ Bravo Anđo. Divim se tvojoj upornosti. I da, ti znaš hodati, samo ne odustaj’, ‘Ti si posebna i predivna žena. Jedva čekam video’, komentiraju joj.

Podsjetimo, pjevačica se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom, a nedavno je prvi put sjela za volan svojeg automobila čime se pohvalila videom kojeg je, također, podijelila na Instagramu.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.